Saint-logo

Design- och inredningsglas

Version: LEED v4 BD+C (Building Design & Construction)

Saint-Gobain Glass har ett brett sortiment av inredningsglas som gör det möjligt att förbättra de visuella, akustiska och termiska komforten samtidigt som de påverkar miljön och hälsan.

Se nedan vad Saint-Gobain Glass kan bidra med i LEED v4

Läs mer
Matchande områden
4
10
Matchande kriterier
9
56
Antal poäng är endast för informationsändamål. Saint-Gobain kan inte garantera och heller inte hållas ansvarig om byggnaden inte uppfyller certifieringen. Detta eftersom certifieringen ser till byggnaden som helhet och därmed tar hänsyn till mer aspekter än bara byggnadsmaterial.
14 poäng

Har du en fråga?

Behöver du mer information?

Kontakta oss!

material_resources_leed

Materials and Resources

Saint-Gobain är den första glastillverkaren som har genomfört en livscykelanalys på sina produkter och publicerat det största antalet EPD (miljöproduktdeklarationer) i enlighet med internationella normer, omfattande 18 produktfamiljer och över 165 glaskonfigurationer.

Klicka på kriterier nedan för mer information:

Där vi huvudsakligen bidrar

Där vi delvis kan bidra

innovation_leed

Innovation

Innovation är själva hjärtat i Saint-Gobains strategi: 1 produkt av 4 som säljs idag har utvecklats under de fem senaste åren. 
Tack vare koncernens ekoinnovationspolicy arbetar koncernen också med utveckling av innovativa glaslösningar som bidrar till att minska byggnaders och infrastrukturers miljöpåverkan under deras hela livscykel och samtidigt öka de boendes välbefinnande.

Klicka på kriterier nedan för mer information:

Där vi huvudsakligen bidrar

leed_integrativ_process_logo

Integrative process

Saint-Gobain ser till att projekten får högkvalitativa och kostnadseffektiva resultat genom att tillhandahålla engagerade team som kan ansluta sig till projektet från första början.

Klicka på kriterier nedan för mer information:

Där vi huvudsakligen bidrar