Saint-logo

Design- och Inredningsglas

Version: BREEAM-SE 2013 (utgåva 160222)

Saint-Gobain Glass har ett brett sortiment av inredningsglas som gör det möjligt att förbättra de visuella, akustiska och termiska komforten samtidigt som de påverkar miljön och hälsan.

 

Se nedan vad Saint-Gobain Glass kan bidra med i BREEAM-SE 2013

Läs mer
Matchande områden
4
9
Matchande kriterier
8
76
Antal poäng är endast för informationsändamål. Saint-Gobain kan inte garantera och heller inte hållas ansvarig om byggnaden inte uppfyller certifieringen. Detta eftersom certifieringen ser till byggnaden som helhet och därmed tar hänsyn till mer aspekter än bara byggnadsmaterial.
18 poäng

Har du en fråga?

Behöver du mer information?

Kontakta oss!

health_wellbeing_breeam_se

Hälsa och välmående

Saint-Gobain Glass har lösningar som förbättrar livskvaliteten i byggnader genom att erbjuda ett brett urval av glas för inomhusanvändning med olika ytskikt, mönster och ljustransmission. Från genomskinligt och mönstrat till ljudisolering och integrerade system tillför Saint-Gobains glas dagsljus och ljudkomfort till byggnader.

Klicka på kriterier nedan för mer information:

Där vi huvudsakligen bidrar

materials_breeam_se

Material

Saint-Gobain Glass är den första glastillverkaren som har genomfört en komplett livscykelanalys på sina produkter och publicerat det största antalet EPD:er (miljöproduktdeklarationer) i enlighet med internationella normer, omfattande 18 produktfamiljer och över 165 glaskonfigurationer.

Klicka på kriterier nedan för mer information:

Där vi huvudsakligen bidrar

breeam_avfall_logo

Avfall

Genom vår miljöpolicy vill Saint-Gobain uppmuntra en god projekterings- och utförandepraxis, till exempel genom att öka andelen återanvänt glasskrot och minska mängden bygg- och rivningsavfall. 

Där vi delvis kan bidra

breeam_innovation_logo

Innovation

Innovation är själva hjärtat i Saint-Gobains strategi: 1 produkt av 4 som säljs idag har utvecklats under de fem senaste åren. Dessutom genom Eco-innovation policyn stöder vi koncernens strävan att tillhandahålla lösningar för hållbara byggnader, där syftet är att utveckla innovativa lösningar med lägre miljöpåverkan under hela byggnadens livscykel.

Klicka på kriterier nedan för mer information:

Där vi huvudsakligen bidrar